Post by pastkontwescoire on Feb 6, 2022 1:43:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge vse ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
My Talking Tom Įprastos temos qoi
Ful dober za umret
Preveč oglasov. Igra vas bo vprašala, ali želite videti oglas za kovance ali nagrado, in če se odločite za ne, se bo oglas še vedno predvajal. Oglasi so prepogosti in mačka je vedno preutrujena, da bi se igrala – sili vas k ogledu drugega oglasa ali vam preprečuje igranje.
Jurassic Dino Water World एडवेंचर dmmy
Zabavno😎
Všeč mi je ta igra za mini igre in slap face, ker je smešna. Tej igri dajem 5 zvezdic in se zahvaljujem za igro
Rada bi dala igri več ... Ampak vedno znova vidim dodatek o maskari ... In ker je to otroška aplikacija ... Morda bodo mislili, da so lahko lepe le, če se naličijo ... In iskreno sovražim! Moja sestrična se že počuti, kot da je grda in ima 7 let! zahvaljujoč takšnim dodatkom... Da se počuti tako... Prosim, bodite previdni... In če morate dodati takšne dodatke... Prosim dodajte moške tudi ... Ne samo ženske se ličijo ... Prosim, upoštevajte to v prihodnosti
My Talking Tom / Moj govoreči Tom 1.8.4 · Ura, poletje! · Nova garderoba: Oblecite Toma, kot želite! · Snemanje videoposnetka: Snemite svoj videoposnetek z My
Tj no sej bo vredi
Presneto. To aplikacijo sem pomotoma izbrisal in moj Googleaccount Automotic Restore ni prav veliko pomagal, ko sem jo izbrisal. Moja mačka je bila kot stopnja 18 in vse delo, ki sem ga opravil, okraski, obleke, napredek v igri ... je minilo z enim pritiskom na gumb. Odpovedujem se tej igri, zaradi nje sem izgubil hlače.
... da je ta odstotek, povezan s prenosi iger pri iOS napravah, 30 %. ... Brain Out; My Talking Tom Friends; Ludo King; Tiles Hop: EDM Rush.
Všeč mi je ta igra 💗 To je zelo fantastična odlična, ljubka in zabavna igra
Pac je ok ni oa bas ful zakon ampak je pa dober no!!😀😇🐱
Il Mio Talking Tom Casual slz
To je zelo zabavna igra, priporočam jo, vendar bi bilo bolje, če bi lahko dodali več likov, vrt in dnevne misije za Toma
*POZOR STARŠI* upam, da ste pritegnili vašo pozornost. Izklopite wifi/podatke na napravi, ko vaš otrok igra (večino) iger in to bo ustavilo oglaševanje. Uporabite tudi pripenjanje zaslona, da zaklenete določene funkcije naprave, ko jo uporabljajo.
Izkušnja dodajanja je grozljiva
kr neki.
Če bi lahko, bi dal na zvezdo, zakaj ti je rumena vzela stare igre, kot je igra spomina, oblačenje, disketni tom, avto, ki vozi enega, ker so te tako majhne in dolgočasne. VRNITE NAM STAREGA TOMA .!!!!!!! #$@*^*%&🤬🤬
Povežite se z wifi in se prijavite v Tom in pojdite preverite svoje igre, prikazale vam bodo več iger
Se jkr
Pregled moje aplikacije My Talking Tom 2 - Film Rewievs
Res sem razočaran "Všeč mi je bila ta igra, vendar je moj najljubši del odpadel" običajno bi lahko obiskali druge mačke in si odpreli skrinjo, da bi zaslužili kovance, zdaj ni več" in ko poskušam kupiti hrano, igra zamrzne.
To je najboljša, neverjetna, odlična igra doslej, ker vedno, ko mi je dolgčas, igram to igro
Damjan Murko
Samo Login - alumni - Univerza v Ljubljani
Slabi oglasi za aplikacije se vsakič prikažejo
Zelo je luškan na začetku. Zato mi je ta igrica ful ušeč☺️😝
Sam premal aktivnosti pa prevec reklam
Ta igra mi je všeč, vendar je včasih z igrami nekoliko dolgočasna. Sicer pa je to precej dobra igra.
Preveč dodajanja, ni dobro za otroke.
Obožujem Tom in Tom 2 in ne moti me gledanje videoposnetkov, ki oglašujejo različne igre. pravzaprav je bolje kot plačevanje posebnih predmetov in je pogosto lahko zabavno. A pred kratkim so začeli oglaševati za "Kick the buddy". prijatelja ne samo brcneš...(primer) ga zabodeš, ustreliš, obesiš in karkoli ti še reče, da narediš in ne moreš izstopiti iz tega. tako da, ko moj 5-letni fant igra Toma, je prisiljen igrati drugega vrha, nadaljuje do preostalega dela reklame/igre.
Ta igra je lepa, da lahko letimo z letalom v različne države in lahko hranimo Toma s hrano. Razlog, zakaj imam oceno 3 zvezdice, je, da je v igri veliko oglasov, a če bi bilo manj oglasov, si ta igra nedvomno zasluži 5 zvezdic. Prosimo, odpravite to težavo.
Ni uredu
Zelo rad igram na My Talking Tomu. Lahko ga kopam, hranim ga in igram Toma po krajih, kamor hodi na podeželje in počitnice, kamor gre lahko sam po svetu, morda grem tudi jaz na počitnice
Resnično mi je všeč Tomov slog in vse ostalo, ta aplikacija je zabavna in nepozabna. Priporočam drugim, da jo preizkusijo!